Heeft u een vraag?

Klik op de vraag om het antwoord te bekijken

Wat is de Voor Elkaar Loterij?
De Voor Elkaar Loterij is onderdeel van Care-a-Lot en zet zich in tegen eenzaamheid. Dit doen wij door het steunen van goede doelen die zich inzetten tegen eenzaamheid. De Voor Elkaar Loterij helpt deze goede doelen aan de hand van structurele loterij inkomsten. Het team van de Voor Elkaar Loterij bestaat uit professionals die ervaring hebben in het werven van donateurs en loterij spelers. Voor Elkaar Loterij is een initiatief van BINDINC.
Welke doelen of organisatie steunt de Voor Elkaar Loterij?
De Voor Elkaar Loterij ondersteunt actief doelen of organisaties die zich inzetten tegen eenzaamheid in Nederland, want iedereen verdient aandacht. Wij ondersteunen graag de vooruitstrevende doelen en organisatie in Nederland die hier serieus aan bijdragen.

Op dit moment kan er worden meegespeeld voor het Nationaal Ouderenfonds, Vier het Leven en Stichting OOPOEH.
Hoeveel van de opbrengst gaat er naar het doel of organisatie?
Minimaal 40 procent van uw inleg gaat naar het door u als speler uitgekozen doel of organisatie. De rest gebruiken we voor het prijzenpakket en een klein deel voor het organiseren van de loterij. Uiteraard investeren we ook in het werven van nieuwe loterijdeelnemers. Dit doen we om nog meer te kunnen realiseren voor onze doelen of organisaties - groot of klein, die zich bezig houden met het bestrijden van eenzaamheid in Nederland. 
Hoe weet ik zeker dat mijn geld goed besteed wordt?
Bij iedere trekking wordt door Care-a-Lot waarvan de Voor Elkaar Loterij onderdeel is minimaal 40 procent van uw inleg direct gereserveerd voor het doel of de organisatie die u zelf heeft gekozen. Dit geld wordt beheerd door de onafhankelijke Stichting Beheer Loterijgelden. De Stichting Beheer Loterijgelden maakt namens u het geld over naar het goede doel van uw keuze. De doelen en organisatie die u via de Voor Elkaar Loterij steunt, zijn in het bezit van een ANBI-status en hebben vaak ook een CBF Keurmerk. Dit betekent dat deze doelen en organisaties onder strenge controles vallen en uw bijdrage goed besteed wordt. De Voor Elkaar Loterij en uw doel of organisatie houden u daarnaast graag op de hoogte van de impact van uw bijdrage. Zo weet u zeker dat uw geld goed terecht komt. 
Wat kost een lot van de Voor Elkaar Loterij?
Een lot kost slechts € 5,- per trekking. Er zijn twaalf trekkingen per jaar, dus je maakt twaalf keer per jaar een goede kans op bijzondere geld- en goederenprijzen. Bij iedere trekking is namelijk minstens 1 op de 5  lotnummers een winnend lot.
Uit hoeveel letters en cijfers bestaat een lotnummer?
De lotnummers van de Voor Elkaar Loterij bestaan uit twee letters en zes cijfers, (bijvoorbeeld: AA123456) en zijn geldig totdat u uw deelname beëindigt. Uw lotnummers worden random geselecteerd. Het lot bepaalt dus wat uw lotnummer is. 
Hoeveel lotnummers kan ik kopen?
Wij vinden dat een loterij leuk moet blijven, ook wanneer deze belangrijke doelen of organisaties in Nederland ondersteunt. U kunt daarom met maximaal vijf loten meespelen. Elke trekking weer! | Speel bewust 18+
Tot wanneer kan ik lotnummers kopen?
U kunt natuurlijk altijd loten van de Voor Elkaar Loterij kopen. Wilt u aan de eerstvolgende trekking deelnemen? Dan moet u minimaal 2 weken voor de trekking een lot hebben gekocht. U speelt mee met de eerstvolgende trekking nadat u uw lotnummers(s) per e-mail heeft ontvangen en onze incasso is geslaagd. 
Kan ik ook een half Lot kopen?
De Voor Elkaar Loterij heeft net zoals Care-a-Lot alleen hele loten. Met een heel lot speelt u automatisch mee met de Voor Elkaar Loterij tot u uw deelname beëindigt.
Hoe kan ik de loten van de Voor Elkaar Loterij betalen?
Met de Voor Elkaar Loterij speelt u altijd mee op basis van een abonnement. U betaalt middels het afgeven van een automatische incasso. U kunt direct via onze website deelnemer worden. Omdat wij willen dat het voor iedereen leuk blijft, doet u alleen mee zolang u zelf wilt. U kunt dus op ieder gewenst moment opzeggen. 
Krijg ik na het bestellen mijn lotnummer(s) thuisgestuurd of digitaal?
Als Voor Elkaar Loterij deelnemer, ontvangt u van ons een e-mail (digitaal) met uw persoonlijke, unieke lotnummer(s). Met dit/deze lotnummer(s) speelt u iedere trekking mee. Daarom raden wij aan om de e-mail met je lotnummer(s) op te slaan, of je lotnummer(s) ergens op te schrijven.
Als ik me bedenk, kan ik mijn loterij deelname bij de Voor Elkaar Loterij dan annuleren?
U kunt uw deelname te allen tijde beëindigen. Dit kan het grootste gedeelte van de tijd per direct. Echter kunt u wanneer wij onze incassoaanvraag al hebben verstuurd, uw lotnummers(s) niet meer annuleren voor de eerstvolgende trekking. Dat is logisch, omdat uw lotnummer na onze automatische incasso wordt meegenomen in de lotnummers waaruit de winnaars getrokken gaan worden. Niet getreurd, de Voor Elkaar Loterij heeft een hoge winkans én de doelen en organisaties zijn u dankbaar voor het meespelen. Uiteraard kunt u uw deelname wel stopzetten voor de eerstvolgende trekking - na de trekking waar u al voor betaald hebt.

Wilt u uw Voor Elkaar Loterij deelname opzeggen? Dan kunt u bellen op werkdagen tussen 09:30 en 17:00 uur, naar 085-3036167 of een e-mail sturen naar info@voorelkaarloterij.nl 
Wat kan ik winnen bij Voor Elkaar Loterij?
Ons prijzenteam zorgt ervoor dat het prijzenpakket steeds groter en waardevoller wordt. Voor iedere trekking stelt het team een mooi, uitgebreid prijzenpakket samen met veel verschillende prijzen. U maakt een kans van 1 op 5 op mooie geldprijzen tot 1 miljoen euro. Benieuwd of u heeft gewonnen? Neem een kijkje tussen onze prijzen voor de aankomende trekking op onze prijzenpagina! 
Wanneer vinden de trekkingen plaats?
De trekking van de Voor Elkaar Loterij is elke eerste maandag van de maand. Een overzicht van onze trekkingen vindt u in ons trekkingsschema. Voor Elkaar Loterij is onderdeel van Care-a-Lot. 
Hoe weet ik of de trekking van de Voor Elkaar Loterij eerlijk heeft plaatsgevonden?
De Voor Elkaar Loterij maakt deel uit van Care-a-Lot. Care-a-Lot staat net als alle andere loterijen onder toezicht van de Kansspelautoriteit.
Alle trekkingen vinden plaats bij de notaris. Na elke trekking levert de notaris een rapport (proces-verbaal) in over de trekkingen bij de Kansspelautoriteit. Het loterijplatform dat Care-a-Lot gebruikt, is goedgekeurd door het gerenommeerde keuringsbedrijf GLI.
Wat is mijn winkans bij de Voor Elkaar Loterij?
De Voor Elkaar Loterij heeft elke trekking weer een grote prijzenpot met mooie geldprijzen. Deze mooie prijzenpot groeit mee met het aantal loterijdeelnemers. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u iedere trekking ongeveer een winkans heeft van 1 op 5 per lotnummer! Deze verhouding zal nooit kleiner worden en kan alleen maar groeien.
Wanneer wordt de trekkingsuitslag bekendgemaakt?
Als prijswinnaar van de Voor Elkaar Loterij ontvangt u altijd binnen twee dagen na een trekking een e-mail van ons. Daarnaast kunt u na de trekking de prijzencheck op onze website doen.
Hoe weet ik of ik een prijs heb gewonnen bij de Voor Elkaar Loterij?
Binnen 2 dagen na de trekking, krijgen alle prijswinnaars een e-mail bericht van ons. U kunt ook uw lotnummer(s) controleren via onze prijzencheck, waar u gelijk kunt zien of  u een prijs heeft gewonnen. Bent u een van de vele winnaars? Dan hoeft u niks te doen, wij maken deze automatisch over na de trekking. 
Wanneer ontvang ik mijn prijs?
Na de trekkingsuitslag zullen wij er alles aan doen om de prijzen zo snel mogelijk op te sturen of over te maken. Wij streven ernaar om alle goederenprijzen binnen drie weken na de trekking naar het door u opgegeven adres te sturen. Geldprijzen worden binnen twee weken na de trekking rechtstreeks op uw bankrekening gestort.
Kan ik mijn prijs ook schenken aan het doel of organisatie?
Ja, u kunt een materiële prijs omzetten in een geldelijk bedrag en dat schenken aan uw doel of organisatie. Wij zullen dan de inkoopkosten en verzendkosten overmaken naar het betreffende doel of organisatie. Als u uw geldprijs, of een deel hiervan, wilt doneren aan uw doel of organisatie, dan kunt u dat bedrag zelf overmaken naar het desbetreffende doel of organisatie. Zij zullen u zeker dankbaar zijn voor uw extra bijdrage. Bedankt! 
Kan ik loten van de Voor Elkaar Loterij ook cadeau doen aan iemand?
U kunt altijd uw lotnummer (s) aan iemand cadeau doen. De Voor Elkaar Loterij is een leuk en zinvol cadeau! 
De loten blijven wel op uw naam staan en de eventuele prijzen worden ook naar uw adres gestuurd.
U kunt de gewonnen prijzen dan cadeau doen aan diegene voor wie u het lot gekocht hebt.

Let wel op, u mag niet meespelen voor een minderjarige. Speel bewust 18+
Ik ben mijn lotnummer(s) kwijtgeraakt, wat nu?
Wanneer u een e-mail stuurt naar info@voorelkaarloterij.nl zullen wij aan de hand van uw e-mailadres het lotnummer opzoeken en het nogmaals opsturen. Het verliezen van uw lotnummers(s) maakt over het algemeen niet uit, omdat de lotnummers automatisch worden gecontroleerd na de trekking en de prijzen altijd automatisch naar de winnaars worden opgestuurd. Het is natuurlijk wel handig om uw lotnummer(s) bij de hand te hebben wanneer u via de website wilt controleren of u een prijs gewonnen hebt.  
Ik heb een nieuw e-mailadres, waar kan ik dat doorgeven?
Een nieuw e-mailadres kan worden doorgegeven aan info@voorelkaarloterij.nl. Geeft u daarbij het oude en nieuwe e-mailadres op zodat ons Customer Care Team weet bij welk(e) lotnummer(s) dit nieuwe e-mailadres hoort.
Ik heb geen e-mailadres, kan ik dan wel met de Voor Elkaar Loterij meedoen?
Er is een e-mailadres nodig om een lot te kunnen kopen. Als u zelf geen e-mailadres hebt, kunt u dat van een bekende opgeven. Deze ontvangt dan uw lotnummer(s) en berichten over de loterij. Voor het ontvangen van uw prijs heeft u geen e-mailadres nodig. Goederenprijzen worden naar het bij ons bekende woonadres opgestuurd en geldprijzen worden overgemaakt op het bankrekeningnummer waarvan het lotnummer wordt afgeschreven.
Heeft de Voor Elkaar Loterij een officiële kansspelvergunning?
Ja de Voor Elkaar Loterij is onderdeel van Care-a-Lot. Care-a-Lot heeft een loterijvergunning met kenmerk 10339.  Deze is door de Kansspelautoriteit verleend aan FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE Nederland is de eigenaar van Care-a-Lot.  Deze vergunning is verleend voor een periode van vijf jaar en afgegeven op 26/09/2017.
Ik heb een klacht wie kan ik hiervoor benaderen?
Wat vervelend! Wij willen er alles aan doen dat onze deelnemers tevreden zijn en blijven. Heeft u een vraag of een klacht, laat dit ons direct weten door een e-mail te sturen naar info@voorelkaarloterij.nl of te bellen via 085-3036167.
Ik heb een andere vraag, idee of goede tip voor de Voor Elkaar Loterij aan wie kan ik deze stellen?
Wat fijn dat u met ons meedenkt! Wij staan altijd open voor ideeën en tips om onze dienstverlening te verbeteren. 

U kunt uw vraag of tip mailen naar; info@voorelkaarloterij.nl  Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

De Voor Elkaar Loterij staat open voor doelen of organisaties die actief bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid in Nederland. Kent u een doel of project? Laat het ons dan weten en misschien speelt u binnenkort mee voor uw favoriete doel! Stuur een e-mail met uw idee en een korte motivatie naar info@voorelkaarloterij.nl.
Wat is Care-a-Lot?
Care-a-Lot is een vernieuwende loterij die zich inzet voor een duurzame gezondheidszorg in Nederland. Dit doen we enerzijds, door samen te werken met vooruitstrevende doelen of organisaties die het verschil willen maken binnen de gezondheidszorg en anderzijds door onze deelnemers een leuke, spannende en zinvolle spelervaring aan te bieden. Als speler weet u precies naar welk doel of organisatie uw inleg gaat, dit kiest u namelijk zelf. 

De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen