Onze doelen &
organisaties

Doelen die zich inzetten tegen eenzaamheid, mogen er niet alleen voor staan. Ze verdienen steun in de vorm van loterij-inkomsten. Zo maken we samen écht verschil in de levens van eenzame mensen. Hieronder vindt u de doelen die wij dankzij uw deelname kunnen steunen.

Ik speel mee!

Steun het

Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. Met allerlei activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten. Onder het motto: ouder worden doen we samen! Bij het Nationaal Ouderenfonds werken zo’n 50 mensen en vele vrijwilligers elke dag aan een samenleving waarin iedere oudere telt.

Meer over...

Steun
Vier het leven

Samen uit, samen genieten!
Mensen die een hoge leeftijd bereiken zitten veelal thuis. Zij verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Stichting Vier het Leven zet zich samen met 1.900 behulpzame vrijwilligers al 15 jaar in om die verbinding te herstellen. De stichting organiseert culturele activiteiten voor kwetsbare ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten.

Meer over...
stichting oopoeh stichting oopoeh

Steun stichting OOPOEH

Stichting OOPOEH, een afkorting voor Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier, is in 2012 opgericht om eenzaamheid onder senioren te voorkomen en te bestrijden. Stichting OOPOEH verbindt oppashonden aan senior medeburgers die daardoor weer een actieve waardevolle rol krijgen: ze worden oppas-oma of opa van een huisdier. Veel senioren zouden namelijk graag (weer) een hond hebben maar willen/kunnen de volledige zorg niet meer dragen. En aan de andere kant worden baasjes ontlast en krijgen ze meer oog voor hun oudere buurtbewoner.

Meer over...

Nieuwe doelen en organisaties

Eenzaamheid kunnen we alleen sámen bestrijden. Daarom werkt de Voor Elkaar Loterij graag samen met zo veel mogelijk goede doelen op dit gebied. Zo bieden we onze spelers ook extra veel keuze om zélf te bepalen wie zij steunen. Dus vertegenwoordigt u een doel dat zich inzet tegen eenzaamheid en wilt u graag met ons samenwerken? Laat het ons weten!

Contact!
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen