Maak kennis met de
Voor Elkaar Loterij!

De Voor Elkaar Loterij is hét loterij platform dat zich inzet om eenzaamheid de wereld uit te helpen. We bestrijden eenzaamheid door het steunen van goede doelen op dit gebied. Door mee te spelen, steunt u een van deze doelen met uw inleg. Bijzonder bij de Voor Elkaar Loterij is dat u zelf uw doel kiest. Niet voor niets is ons motto: of u wint bepaalt het lot, wie u steunt bepaalt u zelf! Maar bij een loterij gaat het natuurlijk óók om spelplezier, en spelplezier is bij de Voor Elkaar Loterij méér dan dik in orde. Met een forse winkans van 1 op 5 en een geweldige hoofdprijs van € 1.000.000,00! U speelt al mee voor maar € 5 per maand.

Ik speel mee!

Samen tegen eenzaamheid

Eenzaamheid is een groot en groeiend probleem voor veel mensen in Nederland, oud én jong. Een miljoen mensen in ons land geven aan zich eenzaam te voelen. Een probleem dat we alleen samen kunnen oplossen. Gelukkig zijn er in Nederland verschillende goede doelen die zich elk op hun eigen manier inzetten om eenzaamheid te bestrijden. Deze doelen verdienen onze steun. En de leukste manier om deze doelen te steunen, is om mee te spelen met de Voor Elkaar Loterij!


Ik speel mee!

Onze vergunning

De Voor Elkaar Loterij is een speciaal onderdeel van Care-a-Lot loterij, georganiseerd onder de vergunning met kenmerk 10339 van FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE Nederland is een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om fondsen te werven voor doelen of organisaties in Nederland door het organiseren van innovatieve, toegankelijke en spannende loterijen. FAIRSHARE is opgericht in 2015 door een team van ervaren loterijspecialisten.

Meer over Care-a-Lot
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen