Speel mee voor
het Nationaal
Ouderenfonds!


Ik speel mee!

Steun het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. Wij geloven in de kunst van het samen ouder worden en de kunst van het ouder zijn. Wij stimuleren ouderen om bewust sociaal actief te blijven. Zo blijven ze verbonden met anderen en kunnen van betekenis zijn. En we inspireren de maatschappij om een leeftijdsvriendelijke samenleving te zijn.

Dit is waar wij voor gaan:
Ouderen krijgen mogelijkheden en kansen om oud te worden zoals zij dit zelf willen. De oudere is betrokken bij de samenleving op de manier die hij of zij wenst. Wij richten ons hierbij op drie pijlers: stimuleren van actief ouder worden, inspireren tot een leeftijdsvriendelijke omgeving en het bestrijden van eenzaamheid.

Steun nu het Nationaal ouderenfonds!

Even met elkaar

Jannie Moria (80) kreeg tijdens de uitbraak van het coronavirus behoefte aan wat extra contact. Inmiddels heeft ze al twee Schrijfmaatjes waar ze wekelijks mee schrijft.

"Het is altijd leuk als je de brievenbus opent en er een gezellige kaart in ligt. je bent weer even met elkaar." Jannie woont al 17 jaar alleen, maar blijft altijd positief. "ik sta positief in het leven. Schouders eronder en wat doen. Ik heb het altijd leuk gevonden om contact te hebben met mensen. Dat zou ik niet graag willen verliezen. Met Schrijfmaatje ben ik meer in verbinding met andere mensen. Zij zijn wat jonger en hebben toch een andere kijk op het leven. Ik leer wat van hen en zij leren weer wat van mij."

Website Nationaal ouderenfonds

Waar gaat het geld naartoe

Het Ouderenfonds zal de donatie gebruiken voor de projecten en diensten waar op dat moment het geld het hardste nodig is. Deze vorm wordt een ongeoormerkte donatie genoemd en is de vorm waar wij als goed doel het meest mee geholpen zijn. De donatie zal breed ingezet en verdeeld worden over meerdere projecten en diensten die wij, om wat voor reden dan ook, niet op een andere manier gefinancierd krijgen. De ongeoormerkte donatie zorgt er daarom dus voor dat projecten en diensten van het Ouderenfonds door kunnen blijven gaan.

Steun het Nationaal Ouderenfondsons nu!

De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen