Hoe werkt de
Voor Elkaar Loterij?

Bij de Voor Elkaar Loterij kiest u zélf welk goed doel tegen eenzaamheid u steunt, én maakt u elke maand een mooie kans op prachtprijzen. Daarnaast hebben we maandelijks een hoofdprijs van maar liefst € 1.000.000,00! De loterij heeft 12 trekkingen per jaar, en meespelen kost slechts € 5,- per lot per trekking. De eerste maand speelt u nu tijdelijk gratis mee!

Ik speel mee!

Meld u vandaag nog aan!

Wilt u ook kans maken en mooie doelen tegen eenzaamheid steunen? Aanmelden voor de Voor Elkaar Loterij is eenvoudig. Klik op de knop 'Ik speel mee'. Kies zélf het doel dat u wilt steunen. Kies het aantal loten waarmee u kans wilt maken en vul uw gegevens in. U speelt al mee voor € 5 per trekking en u speelt mee zolang u zelf wilt.

Uw persoonlijk lot in de loterij bestaat uit 2 letters en 6 cijfers. Dit lot is geldig zolang u meespeelt. U ontvangt uw lotnummer per e-mail. Uw bijdrage incasseren we ongeveer twee weken voorafgaand aan iedere trekking. Met uw inleg steunt u de strijd tegen eenzaamheid via het doel van uw keuze. Daarnaast maakt u maandelijks kans op prachtige prijzen!


Ik speel mee!

Wie u steunt bepaalt u zélf

Of u wint, bepaalt het lot. Maar waar een deel van uw inleg terecht komt, laten we niét aan het lot over. U bepaalt zelf voor welke van de doelen u meespeelt. Vervolgens wordt bij elke trekking 40 procent van uw inleg direct voor dat doel gereserveerd. Hiermee stopt de betrokkenheid niet, want het goede doel dat u gekozen heeft houdt u op de hoogte van de projecten die met uw bijdrage worden gerealiseerd. Dankzij uw bijdrage kunnen zij zich inzetten om eenzaamheid te bestrijden. De vraag is nu: voor welk doel speelt ú mee?

Alle doelen!

Onderdeel van Care-a-Lot

De Voor Elkaar Loterij is onderdeel van Care-a-Lot, dé gezondheidsloterij van Nederland. Een vernieuwend loterijplatform dat op een leuke en transparante manier fondsen werft, voor projecten die het verschil maken voor een gezonder en vitaler Nederland. Deelnemers van de loterij steunen goede doelen die zich inzetten tegen eenzaamheid en ziektes zoals ALS, Alzheimer, Psoriasis, MS en nog veel meer. Doordat we onderdeel zijn van de Care-a-Lot loterij, kunnen we onze krachten bundelen en staan we nog sterker tegen eenzaamheid! Daarnaast kunnen we een grotere prijzenpot aanbieden. Een pot die blijft meestijgen met het aantal deelnemers.


Meer over Care-a-Lot
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen